2011-06-16 12:13:47• hírek • (x)

Előnevelt csirke akció!

Fehér és piros előnevelt csirke rendelhető a Szamosbecsi Takarmányáruházból. Mindez most akciósan!

Már közismert, hogy a Szamosbecsi Takarmányáruház a folyamatosan megrendelhető napos és előnevelt baromfiak mellett olyan termékeket kínál, mint különböző tápok, takarmánykiegészítők, kutya- és macskaeledelek, rágcsálóirtók, vitaminok, légyirtók, fűtést kiegészítő termékek, horgászcsalik, etetőanyagok, valamint papagájok és galambok takarmányai.

Aki nem tud személyesen betérni az áruházba, annak ajánlott kihasználni a www.furaje.hu webáruház kényelmes lehetőségeit is, mely a nap 24 órájában segítségére áll, és egy rövid regisztráció után néhány kattintással feladhatja rendelését. A weboldalon megtekintheti az áruházban árusított termékeket, megtalálhatja a mindig aktuális árlistát, a céggel kapcsolatos tudnivalókat, és az akciókat.

A takarmányáruház ezúttal is különleges akcióval rukkol elő: kedvezményes áron megrendelhető négy hetes, előnevelt csirke. Az előnevelt 0,5 kilogrammos - fehér vagy piros - baromfi személyesen rendelhető meg a Szamosbecsi Takarmányáruházban - darabonkénti ára mindössze 6 lej.

További információról és kedvezményekről érdeklődhet Pintye Ferenc ügyvezetőnél a 0741-763-182-es telefonszámon. Szamosbecsi Takarmányáruház a Petei Határátkelőtől 5 kilométerre.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: